Мастило 4001 – 30ml

Мастило – INK4001 by Pelikan – 30ml

Пеликан го произведува мастилото 4001 повеќе од 100 години што претставува доказ за неговиот екстра квалитет, правеќи го ова мастило вистинска класика и воедно еден од најпознатите брендови на Пеликан.

Уникатната формула на INK 4001 гарантира светли бои кои оставаат силна трага при пишување. Ова екстра квалитетно мастило претставува перфектен додаток за вашето налив перо.

250 ден

Shopping Cart
Scroll to Top