МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ – MEDIA RANGE

МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ – MEDIA RANGE 1/100

 

МАРАМЧИЊА ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ – MEDIA RANGE – ја отстрануваат прљавштината, прашината и различните отпечатоци од вашите електронски уреди. Наменет за чистење на различни електорнски уреди како смартфони, компјутери, принтери, копири, факс машини и други слични уреди.

Shopping Cart
Scroll to Top