ЛИНИЈАР FLEXY – S-Cool

ЛИНИЈАР ФЛЕКСИ СКУЛ 30 cm

 

ЛИНИЈАР ФЛЕКСИ СКУЛ наменет за учениците од основно и средно школо. Направен е од квалитетен еластичен ПВЦ материјал кој може да се витка и не се крши.  Достапен е во 4 бои.

Должина: 30 cm

 

Проверете ги и останатите линијари и геометриски сетови од нашите брендови.

Shopping Cart
Scroll to Top