ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE 60ml / 100ml

ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE 60ml / 100ml

 

ЛЕПАК УНИВЕРЗАЛЕН БЕЛ OFFISHOP – WHITE GLUE –  исклучително јак лепак за сите намени. Брзо лепи и се суши. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Shopping Cart
Scroll to Top