ЛЕПАК ТЕЧЕН – FINE GLUE 50 ml

ЛЕПАК ТЕЧЕН – FINE GLUE 50 ml

 

ЛЕПАК ТЕЧЕН – FINE GLUE 50 ml – транспарентен лепак. Брзо лепи и се суши. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Shopping Cart
Scroll to Top