ЛЕПАК ТЕЧЕН (УНИВЕРЗАЛЕН) OFFISHOP – UNI GLUE 7ml / 20ml / 40ml

ЛЕПАК ТЕЧЕН ОФФИШОП (УНИВЕРЗАЛЕН) – UNI GLUE 7ml / 20ml / 40ml

 

ЛЕПАК ТЕЧЕН ОФФИШОП (УНИВЕРЗАЛЕН) – UNI GLUE –  водоотпорен и транспарентен лепак на база на синтетичка смола, исклучително јак. Брзо лепи и се суши. Наменет за хартија, стакло, дрво, порцелан, текстил…Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Лепак течен (универзален)

Погледни ги сите лепаци на овој линк

Shopping Cart
Scroll to Top