ЛЕПАК СТИК PELIKAN – PELIFIX 10g

ЛЕПАК СТИК PELIKAN – PELIFIX 10g

 

ЛЕПАК СТИК PELIKAN – PELIFIX 10g – наменет за хартија, картон, ткаенина. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Shopping Cart
Scroll to Top