ЛЕПАК СТИК OFFISHOP – STICK 9g / 15g / 21g / 36g

ЛЕПАК СТИК ОФФИШОП – STICK 9g – 15g – 21g – 36g

 

ЛЕПАК СТИК ОФФИШОП – STICK 9g – 15g – 21g – 36g – наменет за хартија, картон, ткаенина. Идеален за канцелариска, школска и домашна употреба. Нетоксичен.

Shopping Cart
Scroll to Top