ЛЕПАК ГЛИТЕР – S-Cool

ЛЕПАК ГЛИТЕР – S-Cool

 

ЛЕПАК ГЛИТЕР – S-Cool – квалитетен лепак со глитер кој може да служи и како дополнителна декорација на цртежите. Достапен во 6 разлчни бои.

Shopping Cart
Scroll to Top