ЛЕПАК ГЛИТЕР – PELIKAN

ЛЕПАК ГЛИТЕР – PELIKAN

 

ЛЕПАК ГЛИТЕР – PELIKAN – квалитетен лепак со глитер кој може да служи и како дополнителна декорација на цртежите. Достапен во 9 разлчни бои.

Shopping Cart
Scroll to Top