ЛАПТОП ТОРБА – OFFISHOP OF193

ЛАПТОП ТОРБА ОФФИШОП ЦРНА – ОФ193

 

Водоотпорна лаптоп торба со висок квалитет и голема издржливост. Има елегантен и модерен дизајн. Собира лаптоп до 17″. Димензии: 40 x 14 x 30 cm

Содржи: водоотпорен материјал, преграда за лаптоп, преграда за документи, два предни и еден заден џеб, трака за на рачка за куфер, анатомска рачка за носење, метален патент, дополнителен џеб за личните работи.

 

→ Проверете ги и останатите торби за лаптоп од нашата понуда ←

Shopping Cart
Scroll to Top