ЛАПТОП ТОРБА – OFFISHOP OF190

ЛАПТОП ТОРБА ОФФИШОП СИВА – ОФ190

 

Лаптоп торба со висок квалитет и голема издржливост. Има елегантен и модерен дизајн. Собира лаптоп до 17″. Димензии: 39 x 7 x 30 cm

Содржи: преграда за лаптоп, преграда за документи, анатомска рачка за носење, метален патент, неколку надворешни и внатрешни џебови.

 

→ Проверете ги и останатите торби за лаптоп од нашата понуда ←

Shopping Cart
Scroll to Top