КОРЕКТОР PELIKAN – ПЕНКАЛО РОЛЕР 7 ML

КОРЕКТОР PELIKAN – ПЕНКАЛО РОЛЕР 7 МЛ

 

Коректор пенкало ролер Пеликан 7 мл за брзи, лесни и прецизни корекции на грешките. Се одликува со голема белина за убаво и трајно покривање на грешките.

 

→ Проверете ги и останатитите коректори од нашата понуда ←

Shopping Cart
Scroll to Top