КОРЕКТОР OFFISHOP – ПЕНКАЛО РОЛЕР 7 ML

КОРЕКТОР – OFFISHOP ПЕНКАЛО РОЛЕР 7 ML

 

Коректор пенкало ролер Офишоп 7 мл за брзи и лесни и прецизни корекции на грешките. Се одликува со голема белина за убаво и трајно покривање на грешките.

 

→ Проверете ги и останатитите коректори од нашата понуда ←

Shopping Cart
Scroll to Top