КОРЕКТОР РОЛЕР – PELIKAN 8m

КОРЕКТОР ТРАКА ПЕЛИКАН 8 m

 

Коректор трака Пеликан (5mm x 8m) за брзо, лесно и прецизно корегирање на грешките. Има ергономски облик за полесна употреба. Нетоксичен.

 

→ Проверете ги и останатитите коректори од нашата понуда ←

Shopping Cart
Scroll to Top