КОРЕКТОР + РАЗРЕДУВАЧ – PELIKAN 20 ML

КОРЕКТОР + РАЗРЕДУВАЧ PELIKAN

 

Коректор и разредувач Пеликан 20 мл за брзо и лесно корегирање на грешките. Се одликува со голема белина за убаво и трајно покривање на грешките. Може да се користи на сите видови хартија и некои други површини.

 

→ Проверете ги и останатитите коректори од нашата понуда ←

 

Shopping Cart
Scroll to Top