КАРТОНСКА ПАПКА СО ЛАСТИК – ВО БОЈА

КАРТОНСКА ПАПКА СО ЛАСТИК – ВО БОЈА

 

Картонска папка со ластик за чување на разни документи. Достапна во повеќе бои.

А4 Формат

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←

Shopping Cart
Scroll to Top