Sale!

ЗАШТИТНИ МАСКИ KN95

Заштитни Маски KN95 

Нашите заштитни маски ги поседуваат сите потребни безбедносни сертификати, како и лабараториски анализи и ги задоволуваат потребните стандарди за заштита од вируси, бактерии и загаденост во воздухот.

Сертификатите (како и сите останати информации во врска со овие маски) можете да ги видите со клик тука.

 

*оваа цена важи за минимални нарачки. За поголеми количини ве молиме исконтактирајте не.

*во цената не е вкалкулиран ДДВ

40 ден

Shopping Cart
Scroll to Top