ЕТУИ ТРОДЕЛНИ YOLLO (ПОЛНИ) – 6 ДИЗАЈНИ

ПРИБОР ЗА МОЛИВИ (ЕТУА) – ПОЛНА

 

Троделен прибор за моливи, полн. Достапен е во 6 различни дизајни, 3 женски и 3 машки

Содржина (43 items): 18 дрвени боици, 18 фломастери, 3 дрвени моливи, Острилка, Гума, Линијар, распоред на часови

Shopping Cart
Scroll to Top