ЕТУИ ОКРУГЛИ

ПРИБОР ЗА МОЛИВИ (ЕТУА)

 

Округли прибори за моливи – празни. Овие етуи со своите дизајни ги следат ранците и тетраткте и можат да се искомбинираат заедно како една колекција .

Shopping Cart
Scroll to Top