ЕТУИ ЕДНОДЕЛНИ YOLLO (ПОЛНИ) – 6 ДИЗАЈНИ

ПРИБОР ЗА МОЛИВИ (ЕТУА) – ПОЛНА YOLLO

 

Прибор за моливи со еден патент, полн. Достапен е во 6 различни дизајни, 3 женски и 3 машки

Содржина (31 items): 12 дрвени боици, 12 фломастери, 3 дрвени моливи, Острилка, Гума, Линијар, распоред на часови, таблица множење

Shopping Cart
Scroll to Top