ЕТУИ ЕДНОДЕЛНИ S-COOL (ПОЛНИ) – 12 ДИЗАЈНИ

ПРИБОР ЗА ПИШУВАЊЕ (ЕТУА) – ПОЛНА

 

Прибор за моливи со еден патент, наполнет со квалитетен S-Cool прибор. Достапен е во дури 12 различни дизајни – 6 машки и 6 женски.

Содржина (31 items): 12 дрвени боици, 12 фломастери, 3 дрвени моливи, Острилка, Гума, Линијар, распоред на часови, таблица множење

Shopping Cart
Scroll to Top