ЕТУА – ШКОЛСКИ НЕСЕСЕР СО ПРИБОР

ЕТУА – ШКОЛСКИ НЕСЕСЕР СО ПРИБОР – YOLLO

 

Прибор за моливи со еден патент, полн. Достапен е во 6 различни дизајни, 3 женски и 3 машки

Содржина (31 items): 12 дрвени боици, 12 фломастери, 3 дрвени моливи, Острилка, Гума, Линијар, распоред на часови, таблица множење

470 ден

ЕТУА – ШКОЛСКИ НЕСЕСЕР СО ПРИБОР

ДИЗАЈН

LOVE, МАЧЕ, ПЕПЕРУТКА, ФУДБАЛ, СКЕЈТ, OFFROAD

Shopping Cart
Scroll to Top