ЕРГОНОМСКИ РАНЕЦ S-COOL – DINO

ЕРГОНОМСКИ РАНЕЦ СО ЗАЈАКНАТ ГРБ – DINO

S-Cool ранците со зајакнат грб му нудат ергономска поддршка на грбот и од таа причина се удобни и лесни (630 gr) за носење. Направени се од висококвалитетни водоотпорни материјали (600D PVC) и наменети се за ученици од основно образование. Имаат две големи прегради, еден преден џеб и уште две странични прегради за шишиња. Дополнително целосно се обложени со рефлектирачка безбедносна лента 360˚и имаат декоративни гумирани патенти.

Оваа серија е достапна во 8 различни дизајни, 4 женски и 4 машки

 

Карактеристики:

– Димензии: 38 cm x 29 cm x 19.5 cm

– Тежина: 630 gr

– Висококвалитетен Водоотпорен материјал (600D PVC)

– Зајакнат грб

– Дно со гумиран стабилизатор

– 2 големи прегради + преден џеб + 2 странични џеба

– Ојачани рачки

– Подесување на прерамките за рамениците

– Рефлектирачка безбедносна лената 360˚

– Декоративни гумирани патенти

– дополнителна обработка – глитер /ПВЦ слој

 

→ Погледнете ги и останатите РАНЦИ од нашите колекции ←

Shopping Cart
Scroll to Top