ДРЖАЧ ЗА ЧАДОРИ

ДРЖАЧ ЗА ЧАДОРИ

 

Држач за чадори изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи во просторот во вашата канцеларија.

Достапен во 2 бои – црна и сива.

Shopping Cart
Scroll to Top