ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО – ГОЛЕМ

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО – ГОЛЕМ

 

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО – ГОЛЕМ за полесно и попрецизно сечење на селотејпот. Направен од цврст ПВЦ материјал со едноставен и модерен дизајн.

За селотејп трака широка до 15мм.

Shopping Cart
Scroll to Top