ДРЖАЧ ЗА ВИЗИТКИ

ДРЖАЧ ЗА ВИЗИТКИ

Држач за визитки изработена од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Достапен во 2 бои – црна и сива.

Shopping Cart
Scroll to Top