ДРВЕН МОЛИВ HB – NEON + GOLD

ДРВЕН МОЛИВ HB – NEON + GOLD

Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. По должината на телото на овој молив се провлекуваат јаки неон линии што го прави интересен за сите деца.

Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

Shopping Cart
Scroll to Top