Sale!

ДРВЕН МОЛИВ HB – MUSIC

ДРВЕН МОЛИВ HB – MUSIC

 

Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата.

ден

ДРВЕН МОЛИВ HB – MUSIC

Shopping Cart
Scroll to Top