ДРВЕН МОЛИВ HB – КРИСТАЛ

ДРВЕН МОЛИВ HB – КРИСТАЛ

 

Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е со разни интересни илустрации и кристали во боја што го прави интересен за сите деца.

Shopping Cart
Scroll to Top