ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – PELIKAN

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – PELIKAN

 

Дрвен молив со гума од највисок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово лесно бришење со гума без да остави дамки на хартијата.

Хексагоналниот облик на моливот е за поудобно држење при пишување и цртање.

Shopping Cart
Scroll to Top