ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ФЛЕКСИ

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ФЛЕКСИ

 

Дрвен молив со гума HB. Направен е од дрво кое е поразлично од стандардните и дозволува одредено виткање без да се скрши. Има цврста HB мина која тешко се крши. Телото на овој молив е во разни забавни бои што го прави интересен за сите деца.

Хексагоналниот облик на моливот е за поудобно држење при пишување и цртање.

Shopping Cart
Scroll to Top