ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – НЕОН

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – НЕОН

 

Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово лесно бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото и гумата на овој молив е во јаки неон бои и има атрактивен, модерен дизајн.

 

Shopping Cart
Scroll to Top