Дневник на прочитани книги

Дневник на прочитани книги

Димензии: 210х210
Корица: тврда
Страни: 88
 

Краток опис:

Овој нотес претставува твој мал личен дневник на книгите што ги читаш и веќе ги имаш прочитано.

Во него можеш да ги прибележиш најважните делови од книгата, твоите омилени ликови или сцени, убавите мисли и некои убави реченици, па дури и твоите размислувања додека ја читаше книгата.

Ваквите прибелешки ќе ти бидат корисни кога ќе сакаш да се присетиш на некои од твоите омилени книги или на твоите доживувања додека ги читаше.

 


 

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.

350 ден

Shopping Cart
Scroll to Top