ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – OFFISHOP

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – ОФФИШОП

 

ГУМА ОФФИШОП – квалитетна гума за лесно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

Досптапна во 3 димензии: мала / средна / голема

 

Shopping Cart
Scroll to Top