ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – MOUSE

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – MOUSE

 

ГУМА МАУС – квалитетна гума за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

Shopping Cart
Scroll to Top