ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – HAPPY S-COOL

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – HAPPY S-COOL

 

Квалитетна гума во пластичен држач за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето. Веселите дизајни на пластичниот држач ја прават оваа гума привлечна за сите деца.

Shopping Cart
Scroll to Top