ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – DR 20 PELIKAN

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN DR 20

 

ПЕЛИКАН DR 20 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top