ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – DOUBLE ERASER S-COOL

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ DOUBLE ERASER – S-COOL

 

Гума за бришење со супер квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење. Двата дела се покриени со соодветно капаче за да не се замачкува и прља гумата. Не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

Shopping Cart
Scroll to Top