ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – AL 20 / AL 30 PELIKAN

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – PELIKAN AL 20 / AL 30

 

ПЕЛИКАН AL 20 / AL 30 – гума за бришење со премиум квалитет за лесно, брзо и прецизно бришење на сите врсти на графит од површината. Мека гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top