ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ – ТАБЛИЦА МНОЖЕЊЕ S-COOL

ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ ТАБЛИЦА МНОЖЕЊЕ – S-COOL

 

Квалитетна гума за бришење во пластична дршка со таблица множење. Досапна во 3 различни бои. Гума која не ја кине и не остава трагови на хартијата при бришењето.

Shopping Cart
Scroll to Top