ГЛОБУС S-COOL

ГЛОБУС С-КУЛ

 

Интерактивен Глобус со детали кои лесно се читаат. На глобусот има означено држави, континенти, морски површини, граници итн. 

Глобусот допринесува за поголема забава во учењето и претставува алатка за полесно предавање на наставниците. Може да се користи дури и како украс на работната маса или канцеларија. 

Достапен е во различни големини.
Дијаметар: 14,2 cm  /  20 cm  /  25 cm  /  30 cm
 

Shopping Cart
Scroll to Top