ГЛОБУС ШТО СВЕТИ – S-COOL

ГЛОБУС ШТО СВЕТИ С-КУЛ

 

Интерактивен Глобус со детали кои лесно се читаат. На глобусот има означено држави, континенти, морски површини, граници итн. Овој глобус има внатрешно светло кое можете да го пуштите во темница.

Глобусот допринесува за поголема забава во учењето и претставува алатка за полесно предавање на наставниците. Може да се користи дури и како украс на работната маса или канцеларија. 

Дијаметар: 20 cm
 

Shopping Cart
Scroll to Top