ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ + ШЕСТАР – PELIKAN

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ + ШЕСТАР – ПЕЛИКАН

 

ГЕОМЕТРИСКИ СЕТ + ШЕСТАР – ПЕЛИКАН наменет за учениците од основно и средно школо. Сетот се состои од 5 делови: линеар 30цм, триаголник 60°, триаголник 45°, агломер и математички шестар. Направен е од квалитетен и цврст ПВЦ материјал.

 

Проверете ги и останатите линијари и геометриски сетови од нашата понуда.

Shopping Cart
Scroll to Top