ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – SOFT

ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – SOFT

 

ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – SOFT – гел мастило кое остава интензивен траг на хартијата. Има провидно тело и гумиран грип за полесно пишување. Идеален за канцелариска и школска употреба.

Достапно во повеќе бои.

 

Shopping Cart
Scroll to Top