ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – ENERGY

ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – ENERGY

 

ГЕЛ ПЕНКАЛО PELIKAN – ENERGY – гел мастило кое остава интензивен траг на хартијата. Има провидно тело со клик механизам и гумиран грип за полесно пишување. Идеален за канцелариска употреба.

Достапно во повеќе бои.

 

Shopping Cart
Scroll to Top