ГЕЛ ПЕНКАЛО OFFISHOP

ГЕЛ ПЕНКАЛО ОФФИШОП

 

ГЕЛ ПЕНКАЛО ОФФИШОП  – гел мастило кое остава интензивен траг на хартијата. Има провидно тело и гумиран грип за полесно пишување. Идеален за канцелариска и школска употреба.

Достапно во повеќе бои.

Shopping Cart
Scroll to Top