Водени Бои + Четка – S-Cool

Водени Бои + Четка S-Cool

 

Водените бои СКУЛ се направени од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

155 ден

Водени Бои + Четка – S-Cool

Shopping Cart
Scroll to Top