Водени Бои + Четка – PELIKAN SPACE

Водени Бои + Четка PELIKAN SPACE

 

Екстра квалитетни водените бои кои лесно се нанесуваат на хартијата и брзо се сушат за да не дојде до размачување. Заради квалитетниот пигмент ставаат силен и живописен траг на хартијата што води до одлични цртежи и голема забава на децата. Нетоксични и потполно безбедни за користење.

Производите на Пеликан се силно препорачани од наставниците во Германија.

Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

820 ден

Водени Бои + Четка – PELIKAN SPACE

Одбери Боја

Розева, Сина

Shopping Cart
Scroll to Top