Водени Бои + Четка PELIKAN JUNIOR

Водени Бои + Четка PELIKAN JUNIOR –

Водените бои на Пеликан ја поттикнуваат креативноста на децата и се силно препорачани од професорите во Германија. Направени се од квалитетен пигмент и оставаат силен и живописен траг на хартијата на која се црта.

Доколку дојде до исфлекување на облеката бојата лесно се вади со перење.

200 ден

Водени Бои + Четка PELIKAN JUNIOR

Shopping Cart
Scroll to Top